Spuling/sugning vedr. vakum toiletter

Hos Vestjysk Slamsugning tilbyder vi effektiv spuling og sugning af vakuum toiletter i Houstrup og omegn. I sommerhusområder, hvor kloaksystemet ikke er tilstrækkeligt udbygget, findes vakuum toiletter. De kræver særligt udstyr og erfaring at spule, som vores medarbejdere besidder.

Effektiv og hurtig spuling

Vi håndterer opgaven med fokus på kunden, hvorfor du kan forvente hurtig service og smilende behandling. Er du i dit sommerhus, når opgaven skal udføres, tager vi naturligvis størst muligt hensyn til din dag. Derfor planlægger vi gerne efter jeres ønsker og behov. Denne spuling er nødvendig, men bør ikke genere unødigt. Vi tilbyder naturligvis også at udføre denne service, når du ikke er til stede i sommerhuset. 

Din ekspert i Houstrup

Vi er dine eksperter på området i Vestjylland - og denne service henvender sig særligt til sommerhuse i Houstrup, hvor der findes flere husstande med vakuumtoiletsystemer. For sommerhuse i Houstrup er vi den nærmeste ekspert på området, der leverer hurtig, effektiv og professionel spuling og sugning af toiletsystemet. Er du i tvivl om, hvorvidt dit vakuumtoiletsystem kræver spuling og sugning, står vores kyndige medarbejdere altid klar med rådgivning. Vores rådgivning er uforpligtende, så tøv ikke med at ringe.

Ring til os i dag

Har du et sommerhus i Houstrup eller omegn med vakuum toilet, og vil du have et uforpligtende tilbud på spuling og sugning, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 09 76. Du kan desuden skrive en e-mail til post@plr-transport.dk for at modtage et høre nærmere.​

Kontaktinformationer​

Vestjysk slamsugning​

Gartnervænget 29, 6855 Outrup

CVR: 29614695

Find vej​

Vestjysk slamsugning
Gartnervænget 29
6855 Outrup