Kloakservice i Outrup nær Varde og Tarm

Søger du et erfarent firma til at udføre kloakservice hos dig? Så lad Vestjysk Slamsugning stå for opgaven. Vi har kompetencerne og udstyret til at udføre alle former for kloakarbejde for både private, erhverv, industri og boligforeninger.

Vi holder til i Outrup nær Varde, men hjælper også kunder omkring Esbjerg og Tarm. Uanset om opgaven vi står over for er lille eller stor, så sørger vi for at yde den bedste service overfor alle vores kunder. 

Kompetent kloakservice

Når du vælger Vestjysk Slamsugning til at udføre kloakservice hos dig, så vælger du et kompetent kloakfirma med mere end 20 års erfaring indenfor alle typer af kloakarbejde. Det betyder at du er garanteret en høj professionel service og at vi leverer en holdbar løsning. 
Vi udfører alle vores opgaver med et smil og tilbyder blandt andet:

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde ved alle vores opgaver og at det er kvalitet til en fair pris leveret til aftalt tid. Vi kan hjælpe dig med kloakservice uanset om det er en planlagt opgave eller et akut tilfælde. Som kloakfirma har vi åbent alle døgnets 24 timer. 

Har du brug for kloakservice?

Har du brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kloakservice eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har åbent døgnet rundt.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 25 09 76, eller send din besked til os i en mail på post@plr-transport.dk, eller i vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.