Nogle gange er kloakspuling og spuling af dræn og rør nødvendigt, hvis skaden allerede er sket. Her kan vi hos Vestjysk Slamsugning hjælpe dig. Vi har både erfaringen og udstyret til at løse dine kloakproblemer. 
Vi har døgnåbent og kan derfor hjælpe både ved akutte opgaver og planlagte opgaver. Med vores base i Outrup udfører vi primært opgaver i Esbjerg, Varde og Tarm, men vi står til rådighed i hele Vestjylland. 

Kloakspuling når skaden er sket

Hvis dit rør er forstoppet og skaden allerede er sket, så står vi klar til at hjælpe dig med en kloakspuling. Vi har mulighed for at benytte os af udstyr til tv inspektion i tilfælde hvor problemet kan være svær at identificere. 
Spuling af dræn og rør kan også tilbydes i forbindelse med tømning af septiktank. Uanset grunden til at du skal have spulet kloak, dræn eller rør, så står vores kompetente medarbejdere klar til at udføre opgaven effektivt. 

Forebyggende kloakspuling og spuling af dræn og rør

Hvis man vælger at få foretaget en forebyggende spuling af kloak, dræn eller rør, så kan man spare både tid og penge. En kloakspuling vil være dyrere, hvis den bliver foretaget når skaden først er sket. 
Derfor kan det være en god idé at få foretaget inden skaden sker, men vi står selvfølgelig også til rådighed for en uforpligtende vurdering af, hvorvidt og hvornår dine rør eller dræn trænger til forebyggende spuling.

Ønsker du at vide mere om kloakspuling og spuling af dræn og rør

Har du brug for at vide mere om kloakspuling eller spuling af dræn og rør eller ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakspuling hos dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har døgnåbent og kan også hjælpe ved akutte skader. 
Vi kan kontaktes på telefon 40 25 09 76 eller send din besked i en mail til post@plr-transport.dk. Du har også mulighed for at sende din besked i vores kontaktformular og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.