Vestjysk Slamsugning tilbyder professionel tømning af septiktank og tømning af trikstank. Vi sørger for at tømningen altid foregår effektivt og at der bliver taget højde for lovgivning, miljø og kundespecifikke forhold.
Vi tilbyder vores service til både store og små kunder. Vi holder til i Outrup og hjælper primært kunder i Varde, Esbjerg, Tarm og omegn. 

Tømning af triks- og septiktank med omtanke

Når en septiktank eller trikstank skal have foretaget en tømning, så stilles der blandt andet store krav til håndteringen af dette affald. Det kræver derfor både erfaring på området og det rette udstyr til at kunne klare opgaven. 
Den type affald man får, når man foretager en tømning af septiktank eller tømning af trikstank, kræver særlig hensyn og skal håndteres korrekt af hensyn til miljøet. Det er her vores erfaring kommer os til gode, da vi sørger for en forsvarlig og effektiv tømning.

Tømning af septiktank med kunden i centrum

Når vi foretager tømning af septiktank eller tømning af trikstank, så vil du blive mødt at vores venlige og kompetente medarbejdere, som sørger for at tømningen ikke vil forstyrre dig unødigt. Derfor kan vi foretage en tømning, som er punktlig og som ikke vil koste dig unødigt. 
Uanset om du ønsker en enkeltstående tømning af trikstank eller en gentagende tømning af septiktank, så står vi klar til at hjælpe dig. I forbindelse med tømningen kan vi også tilbyde eksempelvis spuling af dræn eller afgang fra tanken. 

Få en pris på tømning af triks- og septiktank

Har du spørgsmål eller ønsker du at få en pris på tømning af en triks- eller septiktank, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig, så du får den bedste løsning.
Vi kan kontaktes på telefon 40 25 09 76. Du kan også sende din besked i en mail til post@plr-transport.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.