Hos Vestjysk Slamsugning tilbyder vi effektiv spuling og sugning af vakuumtoiletter og andre typer af toiletter, der måtte være stoppet. Vi har derfor mulighed for at hjælpe med blandt andet tilstoppet afløb eller et stoppet toilet. 
Vi har udstyret til både at hjælpe ved almindelige toiletter, men også ved vakuumtoiletter som er tilstoppet. Især vakuumtoiletter kræver særligt udstyr og stor erfaring - og begge dele besidder vi. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os. 

Afhjælp stoppet toilet med sugning af vakuumtoiletter

Når et toilet er stoppet til, kan det være til stor gene for hele husholdningen. Derfor ved vi også hvor vigtigt det er at opgaven bliver taget hånd op hurtigt og effektivt. Ved tvivl står vi også klar med rådgivning og vi kan også tilbyde tv inspektion ved mere komplicerede problemer. 
Med vores base i Outrup hjælper vi primært kunder i Varde, Esbjerg og Tarm, men samtidig har vi også mange kunder i sommerhusområderne nær Houstrup og Blåvand, som ofte har vakuumtoiletter. Dette gør os en lokal ekspert på området. 

Stor erfaring med sugning ved vakuumtoiletter

Vi er dine eksperter på området, når det kommer til et stoppet afløb eller et tilstoppet vakuumtoilet. Vi har den store erfaring som giver os mulighed for at hjælpe dig med dine problemer både hjemme og i dit sommerhus. 
Vores erfaring gør også at vi ved hvor vigtigt det er, at vi tager hensyn til dig og din dag, når vi skal løse dine problemer. Vi har også mulighed for at løse opgaven, når du ikke er hjemme, så du bliver mindst mulig generet. 

Kontakt os for sugning ved vakuumtoiletter

Har du spørgsmål, som du ønsker besvaret eller vil du have et uforpligtende tilbud på sugning ved vakuumtoiletter, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi har døgnåbent, så tøv endelig ikke.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 25 09 76 . Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til post@plr-transport.dk eller via vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.