Har du brug for professionel og effektiv tømning af sandfang, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder slamsugning for vores kunder i Varde, Esbjerg, Tarm og omegn. Vi har stor erfaring med tømning af sandfang og andre former for kloakservice, som eksempelvis rensning af rørledninger
Ved enhver opgave har vi fokus på at levere opgaver i høj kvalitet og til aftalt tid. Vi tager os både af akutte opgaver og planlagte opgaver. Vi udfører opgaver for både private, erhverv samt industri og boligforeninger. 

Effektiv tømning af sandfang

Tømning af et sandfang er en kompliceret opgave. Et sandfangs placering gør håndteringen kompliceret, da den ofte er svært tilgængelig. Vi har dog det rette udstyr og know-how på området, så vi kan levere en effektiv tømning, der ikke forstyrrer unødigt.​
Vi foretager tømning af sandfang både som enkeltstående løsninger og som faste aftaler. Uden den fornødne viden om sandfang, kan det være svært at vurdere, hvornår et sandfang kræver tømning. Derfor anbefaler vi faste aftaler om gentagende tømninger for at sikre at brønden er fri for ophobet sand, kviste, blade og lignende.  

Rådgivning om tømning af sandfang

For at kunne opretholde et sandfangs funktion kræver det en tømning en gang imellem. Bliver sandfanget ikke tømt, mister det sin funktion og det kan dermed resultere i mere omfattende skader. 
Når man ikke har en aftale om en fast tømning, skal man være opmærksom på vejrforhold som orkan, skybrud og storm. Vores dygtige og kompetente medarbejdere er altid klar med rådgivning hvis du har brug for det. 

Kontakt os og hør mere om tømning af sandfang

Ønsker du at vide mere om tømning af sandfang eller ønsker du en pris på en fast aftale, så er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere er klar til at vejlede og rådgive dig.
Vi kan kontaktes på telefon 40 25 09 76. Du kan også sende en mail til post@plr-transport.dk eller udfylde vores kontaktformular og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.