​Specialist i slamsugning

Vi udfører alle former for slamsugning

​Personlig service

Vi sætter altid kunden først

Overholder aftaler

Hos os er en aftale en aftale

Tømning af septiktank eller trikstank

Hos Vestjysk Slamsugning tilbyder vi tømning af septiktank og trikstank. Vores tømninger foregår altid professionelt og effektivt med hensyn til både lovgivningen, miljøet og naturligvis kunden. Vores service står hovedsageligt til rådighed for kunder i blandt andet Varde, Esbjerg, Tarm og det øvrige Vestjylland.

Tømning af septiktank med omtanke

Erfaring spiller en fremtrædende rolle, når vi udfører tømning af triks- og septiktanke. Der stilles store krav til håndteringen af dette affald, og tømningen kræver desuden det rette udstyr. 

Affaldet skal leveres på en losseplads eller andet modtageranlæg, så det derfra håndteres korrekt med hensyn til miljøet. Affald fra disse tanke kræver nemlig særlige hensyn, hvorfor vores erfaring og faglige overblik giver os mulighed for at tilbyde forsvarlig, effektiv og billig tømning af septiktank.

Vi har altid kunden i centrum

Vi forstår, at tømning af din tank ikke skal forstyrre eller koste dig unødigt. Derfor udfører vi opgaven effektivt, punktligt og billigt. Du vil blive mødt af vores venlige medarbejdere, der desuden besidder stor viden og erfaring inden for området, så de kan besvare dine spørgsmål. Ønsker du en aftale om gentagende tømninger, kan vi ligeledes levere det. Vi tilbyder desuden en række ekstra tilbud i forbindelse med tømningen - bl.a. spuling af dræn og afgang fra tanken.

Hvad koster tømning af septiktank?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis har nogle spørgsmål, ønsker en pris eller et uforpligtende tilbud på tømning af septiktank. 

Du kan ringe på telefon: 40 25 09 76 eller skrive til vores e-mail: post@plr-transport.dk for at høre nærmere. 

Kontaktinformationer​

Vestjysk slamsugning​

Gartnervænget 29, 6855 Outrup

CVR: 29614695