Som certificeret tv inspektør leverer Vestjysk Slamsugning tv inspektion af højeste kvalitet. Med en eftersyn af din kloak har vi mulighed for at lokalisere og identificere det problem, som der måtte være i dit kloaksystem. 
Vi sørger for at vores professionelle og moderne udstyr er tidssvarende, så vi kan varetage vores opgaver mest optimalt. Vi udfører primært tv inspektioner for kunder i Esbjerg, Varde, Tarm og byerne heromkring. 

Lokalisér problemet med en tv inspektion

Der kan være mange årsager, hvor en tv inspektion er relevant at foretage. Det kan eksempelvis være problemer med oversvømmelse, brud på kloakrør, mistanke om rotter eller forstoppet kloak. 
Vi har mange års erfaring med at foretage kloak eftersyn og at håndtere de forskellige problemer, der måtte være i en kloak. Med vores moderne udstyr kan vi få både 3D scanninger og billeder, som hjælper til at lokalisere problemet i kloakken. 

Professionel tv inspektion

Når vi står over for en tv inspektion, tilgår vi den altid med en professionel indstilling. Det gør vi, fordi vi ved hvor omfattende og langvarige problemer, det kan give. Derfor ved vi også hvor vigtigt det er at sørge for en hurtig udbedring af problemerne. 
Vi tilbyder eftersyn med film af bl.a. kloakker, brønde, varme- og ventilationskanaler. Vi løser alle typer af opgaver med højt engagement og med en tv inspektion er vi i stand til at målrette vores reparation, så resultatet optimeres. Vi kan også være behjælpelige med udbedring af et tilstoppet toilet.

Brug for at vide mere om vores løsning?

Ønsker du at vide mere om foretagelsen af en eftersyn af kloak med kamera eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på en tv inspektion af din kloak? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har døgnåbent og kan også hjælpe ved akutte problemer.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 25 09 76. Du har også mulighed for at sende din besked via mail på post@plr-transport.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe dig.