​Specialist i slamsugning

Vi udfører alle former for slamsugning

​Personlig service

Vi sætter altid kunden først

Overholder aftaler

Hos os er en aftale en aftale

Kloa​kspuling og kloakrensning af dræn og rør

Hos Vestjysk Slamsugning tilbyder vi kloakspuling af både drænrør og omfangsdræn. Vi har det rette udstyr og erfaring på området, så vi kan løse dit problem. 

Vi udfører hovedsageligt opgaver i Esbjerg, Varde og Tarm, men står til rådighed i hele Vestjylland.

Nødvendig kloakrensning i høj kvalitet

Spuling af dræn og rør er nogle gange nødvendigt som forebyggende behandling, eller hvis skaden er sket. Skulle dit rør være forstoppet, kan det nemlig løses med kloakspuling og kloakrens. 

Vi tilbyder inddragelse af TV-enheder, hvilket tillader os at lokalisere problemet med høj præcision. Vi foretager kun TV-inspektion, hvis problemet er svært at identificere, og gør det altså ikke som standard. Det sikrer, at din pris altid er konkurrencedygtig. 

Forebyggende kloakspuling

Risikoen for forstoppelse i rør eller dræn er mærkbart højere, hvis ikke der foretages forebyggende kloakrensning. Er skaden sket, vil det blive dyrere at udføre en rensning af kloakken. 

Forebyggende spuling kan spare dig for mange penge, og kræver desuden mindre tid. Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig, og kan give en uforpligtende vurdering af, hvorvidt og hvornår dine rør eller dræn trænger til forebyggende spuling.

Har du fået anlagt omfangsdræn, kan du undgå skader på kort og lang sigt ved forebyggende spuling. Det gør desuden drænet betydeligt mere effektivt.

Skal vi udføre din kloakrensning? Så kontakt os i dag

Ønsker du at vide mere om spuling af kloak og rør, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 09 76. Vi har åbent døgnet rundt. 

Du kan desuden skrive en e-mail til post@plr-transport.dk for at modtage et uforpligtende tilbud. ​

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktinformationer​

Vestjysk slamsugning​

Gartnervænget 29, 6855 Outrup

CVR: 29614695