​Spuling af dræn og rør

Hos Vestjysk Slamsugning tilbyder vi spuling af både drænrør og omfangsdræn. Vi har det rette udstyr og erfaring på området, så vi kan løse dit problem. Vi udfører hovedsageligt opgaver i Vestjylland.

Nødvendig drænspuling i høj kvalitet

Spuling af dræn og rør er nogle gange nødvendigt som forebyggende behandling, eller hvis skaden er sket. Skulle dit rør være forstoppet, kan det nemlig løses med spuling. Vi tilbyder inddragelse af TV-enheder, hvilket tillader os at lokalisere problemet med høj præcision. Vi foretager kun TV-inspektion, hvis problemet er svært at identificere, og gør det altså ikke som standard. Det sikrer, at din pris altid er konkurrencedygtig. 

Forebyggende spuling af dræn og rør

Risikoen for forstoppelse i rør eller dræn er mærkbart højere, hvis ikke der foretages forebyggende spuling. Er skaden sket, vil det blive dyrere at spule dræn og rør. Forebyggende spuling kan spare dig for mange penge, og kræver desuden mindre tid. Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig, og kan give en uforpligtende vurdering af, hvorvidt og hvornår dine rør eller dræn trænger til forebyggende spuling. Har du fået anlagt omfangsdræn, kan du undgå skader på kort og lang sigt ved forebyggende spuling. Det gør desuden drænet betydeligt mere effektivt.

Kontakt os i dag

Ønsker du at vide mere om spuling af dræn og rør, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 09 76. Du kan desuden skrive en e-mail til post@plr-transport.dk for at modtage et uforpligtende tilbud.​

Kontaktinformationer​

Vestjysk slamsugning​

Gartnervænget 29, 6855 Outrup

CVR: 29614695

Find vej​

Vestjysk slamsugning
Gartnervænget 29
6855 Outrup