​Specialist i slamsugning

Vi udfører alle former for slamsugning

​Personlig service

Vi sætter altid kunden først

Overholder aftaler

Hos os er en aftale en aftale

TV-inspektion udføres af erfarent firma

Som certificeret TV-inspektør leverer Vestjysk Slamsugning inspektion af højeste kvalitet. Vi lokaliserer og identificerer problemet, hvis du har mistanke om en skade i dit kloaksystem. 

Vores udstyr er professionelt, moderne og komplet tidssvarende, så vi altid leverer en optimal inspektion. Vi er beliggende i Outrup, men har kunder i Esbjerg, Varde, Tarm og omegn.

Lokalisér problemet med en TV-inspektion

Oversvømmelse, brud på kloakrør, forstoppet kloak eller mistanke om rotter - TV-inspektion med kloak-TV er relevant i forbindelse med udbedring af en lang række forskellige problemer. Vi har lang erfaring med håndtering og brug af denne teknik. Vores udstyr er moderne, og vi tilbyder bl.a. 3-D scanninger og optagelser. 

Det giver os den bedste repræsentation af problemet i dit kloakrør. Ophobning, læk eller andre skader kan forårsage omfattende og langvarige skader, hvorfor hurtig udbedring og reparation kan spare dig for store omkostninger. Efter inspektion og lokalisering er vi i stand til at målrette reparationen, så resultatet optimeres. ​

Professionel inspektion for alle

Hos Vestjysk Slamsugning tilbyder vi TV-inspektion af bl.a. kloakker, brønde, varme- og ventilationskanaler. Vi tilgår alle opgaver med en professionel indstilling, og løser store og små opgaver med samme høje engagement. 

Uanset opgavens størrelse kan du altså forvente et resultat af høj kvalitet og fleksibel service.

Kontakt os i dag og få en skarp pris

Ønsker du at vide mere om TV-inspektion eller at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 09 76. Vi har åbent døgnet rundt, så tøv endelig ikke! 

Du kan ligeledes skrive en e-mail til post@plr-transport.dk.

Vores kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe dig, og vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om professionelt slamsugning

Kontaktinformationer​

Vestjysk slamsugning​

Gartnervænget 29, 6855 Outrup

CVR: 29614695