​Specialist i slamsugning

Vi udfører alle former for slamsugning

​Personlig service

Vi sætter altid kunden først

Overholder aftaler

Hos os er en aftale en aftale

Tømning af sandfang

Hos Vestjysk Slamsugning tilbyder vi effektiv og professionel tømning af sandfang. Vi har stor erfaring på området, og har desuden det rette udstyr. Det gør os til dit foretrukne valg i Vestjylland.

Effektiv tømning

Tømning af et sandfang er en kompliceret opgave. Et sandfangs placering gør håndteringen kompliceret, da den ofte er svært tilgængelig. Vi har dog det rette udstyr og know-how på området, så vi kan levere en effektiv tømning, der ikke forstyrrer unødigt.​

Faste aftaler og enkeltstående tømninger

At opretholde et fungerende sandfang kræver tømning. Tømmes sandfanget ikke, mister fanget sin funktion, og det kan desuden resultere i mere omfattende skader. 

Det kan være vanskeligt at vurdere, hvornår et sandfang kræver tømning. Derfor kan faste aftaler om gentagende tømninger holde dit sandfang fri for ophobet sand, kviste, grene og blade m.m. Ønsker du ikke fast tømning, kan du ligeledes bestille enkeltstående tømninger. Du bør desuden være særligt opmærksom på behov for tømning af dit sandfang, hvis der har været orkan, skybrud, storm eller lignende. Er du i tvivl, er vores dygtige medarbejdere klar til at give dig uforpligtende rådgivning.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om tømning af sandfang fra Vestjysk Slamsugning, er du yderst velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 09 76. Du kan desuden sende en e-mail til post@plr-transport.dk for at modtage et uforpligtende tilbud. Vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe og rådgive dig.​

Læs mere om slamsugning

Kontaktinformationer​

Vestjysk slamsugning​

Gartnervænget 29, 6855 Outrup

CVR: 29614695

Find vej​

Vestjysk slamsugning
Gartnervænget 29
6855 Outrup